Domov / Home Aktuálne / Actual 10.-11.10.2015

SBTCN ASPEREN /NL/
10.10.2015 INTERNATIONAL STAFFORD MATCH
11.10.2015 CHAMPIONSHIP SHOW

Naši odchovanci "Jackie" Jackie Snow JAYO STAFF a "Taylor" Junior Taylor JAYO STAFF sa zúčastnili špeciálnej akcie International Satafford Match, ktorú už tretí rok usporiadal Holandský klub. Boli súčasťou Slovenského tímu, v ktorom bojovali v kategorii do 24 mesiacov. Obidvaja sa predviedli veľmi pekne. Slovensko sa nestratilo v silnej konkurencii a umiestnilo sa na 6. priečke v celkovej účasti 12. krajín vrátane Slovenska.
Na druhý deň sa konala na tom istom mieste špeciálna klubová výstava, ktorú tiež usporiadal Holandský klub. Prihlásených bolo 285 jedincov. Tejto výstavy sa zučastnila aj naša "Jackie" v intermediate class, ktorú posudzovala Audrey Hubery /Nozac UK/. "Jackie" v početnej a silnej konkurencii postúpila do užšieho výberu a nakoniec odišla so známkou Excellent.
Bolo nám veľkou cťou zúčastniť sa a byť členmi Slovenského tímu. Tešíme sa pekným výsledkom.

Veľké poďakovanie za predvedenie a postaranie sa o našich zverencov Petre a Ivanovi /Runningbull kennel/. Obzvlášť poďakovanie patrí Ivanovi za obetovanie svojho voľného času, vynaloženie síl a svojich prostriedkov na zorganizovanie tejto špeciálnej akcie.

... ... ...